Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2012 10:03 - Сегашната линия на развитие на човечеството води към неизбежната му гибел
Автор: universalsoldier Категория: Други   
Прочетен: 812 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сегашната линия на развитие на човечеството води към неизбежната му гибел. Само комунизмът може да го спаси.
Сегашната линия на развитие на земното човечество води към неизбежната му гибел от самоунищожение. Безмерната алчност на капитализма и империализма водят земята към самунищожение, към гибелна катастрофа.
Капитализма и империализма пречат на научно-техническия прогрес.
Само комунизмът може да спаси хората на земята.
Китайците и севернокорейските им слуги, а и кубинците, коио служат на Путин и Русия, всички те предадоха комунизма, прогреса и човечеството.
Те са алчни империалисти и слуги на империализма.

Капиталистите и империалистите се мъчат всячески да попречат на прогреса и научно-техническото развитие.

Тяхната алчност заплашва планетата със самоунищожение от екологична катастрофа или още по-бързо - с атомно оръжие. В алчността си капиталистите и империалистите водят Земята към екологична катастрофа, а да не говорим, че те тласкат света към Трета световна война от алчност за ресурси и богатства.

Олихархията не иска да намали печалбите си от енергийния си монопол и пречи на научно-техническия прогрес. Te са против прогреса и новите технологии, против научно-техническия прогрес и превръщането на земната цивилизация в космическа - т.е. използването на новите технологии за космически полети. Капиталистите и империалистите са против научно-техническия прогрес, защото искат да имат пълен монопол над енергията и ресурсите. Те са  интелектуално ограничени хора, дегенерати, упадъчни типове, които са против прогреса на цивилизацията, науката и техниката. Те са алчни и се стремят само към власт и богатство, за това сега пречат на прогреса и използването на новите технологии.
Сега на Земята властват  капитализма и империализма. Те са противници на свободната енергия, новите технологии, на прогреса и човешката цивилизация. Те пречат на използването на новите технологии, които могат да подобрят значително живота на хората.

Свободната енергия е решение на всики енергийни и много екологични проблеми. Тя ще замести бълващите отрова ТЕЦове и автомобили, радиоактивните АЕЦ и др. Тя ще реши проблема с недостига и високите цени на енергийните суровини, които пък увеличават цените и огранищават производството на други продукти вкл. от първа необходимост хранителни продукти, лекарства, облекла.
На практическото приложение на свободната енергия пречат енергийните монополи и корпорации. Тъй като монополите и корпорациите са част и същността на капитализма, може да се каже, че капиталистическата система е пречка за приложението на свободната енергия и спирачка за НТП. http://universalsoldier.blog.bg/drugi/2012/06/23/svobodnata-energiia-e-reshenie-na-vsichki-energiini-i-mnogo-.971514

Воля за власт - придобиване на земни блага. Поробване на останалите хора - господство на силните над слабите - Тоест господство на насилието без спазване на никакви морални правила на морала(без милост и милосърдие).
На този принцип се формират и класите.
Престъпен строй ли е капитализма(и класовото общество изобщо):
Винаги престъпниците трябва да се наказват. Експлоатацията на народа е престъпление. Това е ограбване на обществото. Капиталистите крадат от всички нас. Кражбата наричат печалба - принадената стойност капиталистът слага на всяка една стока, която купуваме. Тази стойност той прибира в джоба си. А тя би могла да се използва за:
- за развитие на производството
- увеличаване общественото благосъстояние, жизнен стандарт и заетост,
- за подобряване на образованието на децата ви и квалификацията на работната сила
- за здравеопазването, за лечение на тежко болните със скъпо струващо лечение,
- за развитие на науката и техниката, което подобрява живота и труда на масите,
- за подобряване качеството на обществените услуги и развитие на инфраструктурата (при социализма пътищата и улиците бяха в идеално състояние)
Капитализмът краде от всички : от нас, от вас, от целия народ.
Капитализмът е престъпен строй като всеки експлоататорски строй - робовладелски, феодализъм, а престъпниците заслужават наказание. Винаги обществото е налагало наказания за престъпленията по-леки или по-тежки, но винаги престъпниците се наказват, а капиталистите са престъпници...

Как се създава елита на капиталистическата класа. Каква е неговата природа. Най-голямата лъжа на капиталистическия елит е, че има някакви добри качества. Терминът първоначално натрупване на капитала обхваща всички онези грабежи, измами, далавери, корупция и злоупотреби, с които се създава големия капитал. Това е факт. Началото на всички големи капитали е нечисто.
За натрупване на капитала са нужни качествата алчност, безскрупулност и подлост. Безогледна алчност не подбира средства и не се спира пред нищо. Процесите на първоначално натрупване на капитала у нас са се наблюдавали на Запад преди век два.
Целият капиталистически елит произлиза от алчни, безскрупулни и безмилостни хора. Например лихварския капитал,основа на днешния едър финансов капитал, се е натрупал от безмилостно ограбване на крайно нуждаещи се. Давали им заеми с огромна лихва и отнемали имуществото им. Лихварите изпивали кръвта на народа.
От тук виждаме, че елитът на капиталистическата класа произхода от хора с извънмерна алчност и нулев морал несъвместими с висок интелект. Или иначе казано сега ни управлява утайката на човешкия род.

Съветската система имаше слабости и бяха допуснати грешки със създаването на номенклатурата привилегированата класа(а класите пораждат експлоатация и класова борба. Още Сталин е прозрял заплахата от червената буржоазия и врага с партиен билет, но не е могъл да намери правилния път да се справи с тези слабости на системата в СССР:
Само червената буржоазия може да съсипе комунизма. - Йосиф Сталин
Както се вижда червената буржоазия стана едра буржоазия и съсипа комунизма, а Сталин се оказа прав.
Този "комунизъм" беше класово общество - имаше номенклатура и пролетариат - за това и имаше класова борба срещу номенклатурата. Падането на съветския комунизъм само доказа правотата на Маркс за класите и класовото общество.
Некадърната номенклатура само зубреше марксизма-ленинизма без да го проумее(да учиш без да мислиш е безполезно), а много дори и въобще не учеха(да мислиш без да се учиш е опасно).
Въпросът е ,че нямаше подбор на кадрите и обществен контрол върху тях. Те бяха безконтролни и безнаказани. Така че краят на тази номенклатурна система е бил предрешен.
Номенклатурата - червената буржоазия погуби комунизма.

Природата и формирането на червената буржоазия е същото като на капиталистическата.

Моралът се формира на базата на осъзнатост. Осъзнаването на моралните принципи и отношения е въпрос на интелект. Само достатъчно висок интелект може да осъзнае нуждата от морала. Защото светът се крепи на морала и неговото спазване. Иначе просто всичко се разрушава и обществото се саморазрушава. Разрушава се и личния свят на човека, отношенията с останалите хора. Само достатъчно високия интелект проумява нуждата от морала и спазването му. Осъзнаването на морала е недостъпно за  недостатъчно интелигентните, които не виждат по-далеч носа си и не разбират разрушителната и саморазрушителната стихия на аморалността. За да се проумее това е нужен интелект.
Нарушаването на морала е все едно да се сече клона на който седиш.

Капиталистите и империалистите се мъчат всячески да попречат на прогреса и научно-техническото развитие.

Сега Земята е в ръцете на империалисти и капиталисти. Българските НЛО космонавти, които са дошли в космоса в древността от едно друго - по-добро бъдеще, ще дойдат да ни освободят и спасят от тези империалисти и капиталисти.
http://universalsoldier.blog.bg/drugi/2012/06/23/proizhod-na-kosmicheskite-civilizacii-nlo-kosmicheskite-civi.971479




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: universalsoldier
Категория: Други
Прочетен: 51659
Постинги: 39
Коментари: 0
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930