Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2012 10:00 - САЩ се спазариха с определени лица и кръгове в Партията и КГБ да предадат комунизма. Горбачов - демонът на ЦРУ в Русия
Автор: universalsoldier Категория: Други   
Прочетен: 757 Коментари: 0 Гласове:
2



След Виетнамската война САЩ разбират, че не могат "сдържат социализма" със сила. За това и сменят политиката. САЩ се спазариха с определени лица и кръгове в Партията и КГБ да предадат комунизма като ограбят държавното богатство и станат богати капиталисти.
Онези от Партията, които не били съгласни, заговорниците ги отстраниха по един или друг начин.

Влошаването на икономическото положение на СССР беше резултат от лошо планиране. А грешките в плановете бяха саботаж дело на агенти на ЦРУ внедрени на висши командни постове в Партия КГБ и др. институции. Тъй като по онова време престарелия Андропов вече не контролираше КГБ, американската агентура дърпаше конците с хора като Горбачов. Така ЦРУ доведе плановата икономика на СССР до пълен провал. Сега пък контрола над икономиката е поет от олигарси, които са същите онези агенти на Запада, които съсипаха комунизма и все още съсипват и саботират икономиката.
САЩ с помощта на Горбачов загроби комунизма.

ЦРУ разчисти пътя към властта на своите "бунтари" като Горбачов например. То отстрани противниците на перестройката, която ликвидира комунизма и построи капитализма.
По същия начин ЦРУ разчисти пътя и на своя папа поляк, понеже италианските кардинали не били съгласни да има полски папа.
За една година трима папи докато се съгласят да го изберат за папа.

Атентата срещу неудобния за руснаците полски папа бил организиран от КГБ, но всъщност бил инспириран от агенти на ЦРУ внедрени на ръководни постове в КГБ и Партията. Целта на ЦРУ била да предизвика недоволство и бунтове в Полша и католическите източноевропейски страни срещу руснаците. За щастие папата оцелява и на ЦРУ му се налага да чака още две десетилетия да събори СССР като внедри свой агент начело на властта в СССР.
Кой е агентът на ЦРУ ръководи КГБ по това време и който организира атентата срещу папата знаем всички - Горбачов. Той заема ръководен пост в КГБ. С негова помощ ЦРУ провежда истинска "жътва" сред висшите ръководители на СССР, противници на САЩ, от 1981г. докато Горбачов, агентът на ЦРУ, успее да се докопа до властта.
Горбачов е тъмният демон на ЦРУ в Русия. Той предаде и продаде комунизма.


Тагове:   сащ,   Русия,   ЦРУ,   СССР,   КГБ,   Горбачов,   перестройка,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: universalsoldier
Категория: Други
Прочетен: 51456
Постинги: 39
Коментари: 0
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031