Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2012 10:00 - Китайския империализъм ще смачка Запада. КНР и КНДР са предатели на комунима, а и на човечеството въобще - те са против новите технологии и свободната енергия
Автор: universalsoldier Категория: Други   
Прочетен: 862 Коментари: 0 Гласове:
2



Съвременния китайски империализъм възниква през 50те години под ръководството на Мао. Тогава след като с помощта на СССР в Китай на власт идва ККП, новосформираната КНР започва да се стреми към световно господство и хегемония. В тази борба на първо място се изправя срещу СССР, който също се стреми към световно господство и хегемония. Китайския и съветския империализъм се сблъскват спора коя страна да бъде "лидер" на соцлагера. Мао влиза в конфликт със Сталин, но не посмява открито са скъса отношенията си с СССР, защото се бои от Сталин.
След "десталинизацията" обаче Мао вече без да се бои открито се противопоставя на СССР.
Започват и погранични конфликти за териториялни претенции м/у КНР и СССР. Ескалират особено по време на управленито на посредствени и слабохарактерен Брежнев, който по-време нахлуването на китайската армия на китайска територия бяга от Кремъл като отива на "дипломатическо" посещение в чужбина. Само решителните действия на съветската армия и то без решението на нерешителното правителство в Москва спасяват териториалната цялост на СССР.
Между временно в КНР империалистическите амбиции на Мао раждат такива "чудеса" като "големия скок"(базиран на отказ от плановата икономика и планирането), довел до тотален икономически провал и "културната революция" целяща да укрепи диктатурата на Мао като смачка интелигенцията и насади простотията(която се манипулира по-лесно и е по-удобна за диктаторите).
Само провала, до който водят тези изстъпления на Мао, спира тази разрушителна политика.
В международната политика КНР повече подкрепя всъщност американските империалисти в своето противопоставяне на СССР. Така по време на Кубинската криза Мао застава срещу СССР(и Куба), като практически дава рамо на САЩ.
Новия китайски империалистически курс започва след 1976г. През 1975г американските империалисти във Виетнам са разгромени и се изтеглят. Китайците са изчаквали спокойно САЩ да бъдат прогонени от Виетнам със съветска помощ. После КНР застава срещу съветския съюзник Виетнам и се опитва да го присъедини. КНР напада Виетнам, но китайците са разгромени.
Тогава респектирани от силата на СССР КНР сключва тайна сделка със Запада. таен съюз насочен срещу СССР. Цената на сделката е отказ от комунистическата икономика и налагане на капиталистическа и полукапиталистическа икономическа система при запазване на политическата диктатура, така през 1977 в КНР започва реален преход от социализъм към фашизъм. Реално съвременната икономика на КНР е от фашистки тип(капитализъм с партийна диктатура контрол над икономиката).
В 1978 САЩ изпълняват своята част от сделката - започват политическо сближаване с КНР(след като са започнали "реформите")
След падането на СССР КНР се справя лесно с провокаторите платени и подстрекавани от САЩ, които се надявали да завладеят отвътре КНР по модела на съветската "перестроика" и "промяна", чрез които ЦРУ завладя бившия соцлагер.
Китай взема курс на постигане на световна хегемония с капиталистически методи като използва икономическите механизми на световната капиталистическа икономика подобно на САЩ. По това време САЩ все още подценяват възможностите на КНР, която има голям човешки и материлиалин ресурс. Така те сключват сделка и приемат напрактика китайския план за завладяване на света. КНР сега действа с капитал и малко по малко завладява света поглъщаики световната икономика(която преди беше погълната от САЩ).
Така Китай завладява света по метода на бавно и постепенно поглъщане.
А вече няма кои да им поречи на това, защото СССР бяха съборени, а само социлистическа икономика може да спре настъплението на капитала(който преди беше американски, а сега е китайски).
Така че ако не стане някоя "Пекинска пролет" след десетилетия светът ще е под китайско господство, защото западният капитализъм не може да издържи срещу КНР.
Пътят към световното господство на Китай изглежда сигурен.

Китай вече е достигнал по пътя към световно господство точката на невъзвратимост.
Дори да стане "Китайска пролет", Китай вече разполага с добре развита, мощна, пригодена към капитализма икономика. Така че дори падане на китайския социализъм, но може да спре пътя на Китай към световно господство. може само ма го забави малко, но не и да спре възхода на Китай.
Така че единственият изход на Запада е комунизма, но построяването на комунизъм на Запад е трудно, а те вече ликвидираха СССР и соцлагера, които бяха защита срещу китайската експанзия.
Така че се очертава идването на световното китайско господство.

Китай разполага с много ресурси и квалифицирана евтина работна сила, с добре развита мощна производствена база. Възходът на Китайскат икономика и победата й над западната е неизбежен.
Икономическата криза, в която изпадна Запада, е резултат от загубата на пазари, които бяха завладени от китайската икономика. Китайските стоки изядоха пазара на западните. Така западната икономика се задушва и изпадна в колапс.
Западът никога няма да се възстанови иконочески, защото Китай става все по-силен и ще завладява все повече и повече пазара за сметка на Запада. Западът ще се задуши окончателно.
Съдбата на отмиращата мощ на Запада ще е като на бившия СССР. Американските самолетоносачи и атомни подводници, самолетите и танковете на НАТО, всичкото оръжие на Запада ще иде за скрап, защото ще е безполезно, когато няма да имат хляб.


Северна Корея е марионетка на китайския империализъм.
КНДР се създава и подкрепя от КНР. Китайците контролират и практически управляват Северна Корея.
Диктатурата в КНДР, потресаващия култ към личността на вожда, който може да засрами дори Сталин, крайния милитаризъм - всичко това е с цел да обслужва китайските интереси.
Китай използва Северна Корея като буфер срещу независимата Южна Корея,а Китай отдавна иска да завладее Корейския полуостров.
Диктатурата на "Великия вожд" и неговата династия има за цел - да държи в робство корейския народ и да служи на Китай, така че разделената от империалистите Корея да не се обедини и да стане независима държава. Държания в покорство и потисничество от китайските агенти народ на Северна Корея се използва принудително като пушечно месо за защита на китайските интереси.
Така народът на КНДР е принуден да издържа най-голямата в света армия на глава от населението и да гладува за хатъра на китайските империалисти, които искат да погълнат Корея.
Така Северна Корея е само един придатък на китайския империализъм.
Марионетка на алчните империалисти в Пекин.


Северна Корея не иска да пусне свободната енергия, тъй като участва в заговора на Китай и Русия за завладяване на света. Китайците също като САЩ и Русия се стремят към енергиен монопол с който да държат по-малките държави в робство.  Освен това Севернна Корея, Китай, Русия и Иран, формиращи новия източен блок ,са в тайно съглашение срещу научно-техническия прогрес, новите технологии и свободната енергия. Крайната цел на този империалистически заговор е завладяване на света от горепосочените държави, най-вече от Китай, а Русия ще е също марионетка, придатък на Китай.
Така вместо да произвеждат автомобили задвижвани със свободна енергия, Северна Корея прави ракети (които са негодни за междузведни полети и за усвояване на космоса), с които само нагнетява напрежението в международните отношения, заплашва мира и сигурността на и без това малката ни планета и налива пари в джобовете на крупните оръжейни и финансови магнати, които печелят от въоръжаването и конфликтите.
Напрактика в Китай и марионетката му Северна Корея управляват не комунисти, а червени фашисти, които преследват само завоевателни и империалистически цели.
Те са предатели на комунима, а и на човечеството въобще, като не позволяват употребата на новите технологии и свободна енергия.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: universalsoldier
Категория: Други
Прочетен: 51657
Постинги: 39
Коментари: 0
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930