Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2012 09:08 - евреите се стремят към световно господство чрез парите
Автор: universalsoldier Категория: Други   
Прочетен: 926 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.07.2012 09:49


Евреите са с арийски корени.
Дванадесетте племена - хиксосите(букв. - дванадесетте) били обединени и ръководени от ариите - Ароновото племе, които били жреци, както и в Индия - брамини.
Елита на евреите - жреци и аристократи бил арийски, останалите били семити.
Подобна била системата на арийската империя и управление в Индия. В Близкия Изток имало и друга държава основана от арийските племена - царство Митани.

От ариите евреите наследява идеята за превъзходство и на господство над другите народи(при българите липсва идеята за господство, което доказва, че българите не са с арийски произход, макар да не отстъпват на ариите/и евреите/ по интелигентност).
Докато идеята на ариите са господство била да се постига със сила(която е отразена в Библията - месията завоевател), евреите стигнали до извода да постигнат господство с хитрост и коварство. Евреите наследили хитростта и коварството от семитите, а семитите (арабите) са хитри и коварни.
Опознали силата на парите и търговията от своите съсети семити финикийци и от по-късните господари на Ориента гърците евреите започнали да се стремят към световно господство чрез парите.
Не е ясно точно кога се появява това течение сред евреите, но през късното Средновековие вече има оформени подобни тайни учения и общества сред евреите. На базата на силата на парите евреите изграждат обслужващата ги масонска организация.
Кой създаде капитализма в този му вид - Не са ли юдео-масоните, архитектите и строителите на капитализма.
Капитализмът е оръжието на едрите капиталисти(евреи), с което завладяват и командват света.

Когато се появява утопичния социализъм (започнал с Утопията на Т.Мор,която всъщност никак не е утопична), евреите прозират опасността за световното си господство крепящо се на парите и създават контрасоциализъм - на илюминатите, които се създават от масоните и евреина-йезуит Адам Вайсхаупт.
Идеята на илюминатите била за господство на котерийна върхушка, тайна органиция и олигархия, в социалистическо общество.
Така илюминатите превзеха социализма отвътре и комунизмът всъщност бе реализиран като илюминастската програма за господство на номенклатурата. А номенклатурата съсипа и погуби комунизма (точно според плана на юдео-масоните).
Т.Мор и други ранни социалисти казвали, че управлението трябва да е поверено на мъдри, кадърни хора, което нещо е необходимо не само при социализма, но и при всеки друг строй, а не на котерийната олигархия със съмнителни качества.
Днес илюминатите командват в комунистическите страни - Китай, Корея, Куба, а юдео-масоните в капиталистическите страни, но всички те обслужват интересите на евреиската капиталистическа империалистическа олигархия.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: universalsoldier
Категория: Други
Прочетен: 51659
Постинги: 39
Коментари: 0
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930