Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2012 09:23 - Космическите български НЛО ще дойдат да ни помогнат и да ни освободят
Автор: universalsoldier Категория: Други   
Прочетен: 1787 Коментари: 0 Гласове:
2



Руските, американските, китайските и други тайни служби работят срещу нас, срещу свободната енергия и новите технологии.
Русия и съответно службите й се управляват от капиталистическата олигархия.
Освен това Русия и Путин са в тесни връзки с КНР и КНДР.
Срещу нас работят руските, американските, китайските и други тайни служби.
Те преследват който е свободен енергетик и е направил някои нови научни открития, физик откривател направил значителни открития в областа на теоретичната физика, свободната енергия и гравитационните технологии.
А физик откривател направи значителни открития в областа на теоретичната физика, свободната енергия и гравитационните технологии, но на реализацията на откритията пречат капиталистите и империалистите, които са против новите технологии и научно-техническия прогрес.

Олихархията  не иска да намали печалбите си от енергийния си монопол и пречи на научно-техническия прогрес. Te са против прогреса и новите технологии, против научно-техническия прогрес и превръщането на земната цивилизация в космическа - т.е. използването на новите технологии за космически полети.Капиталистите и империалистите са против научно-техническия прогрес, защото искат да имат пълен монопол над енергията и ресурсите. Те са  интелектуално ограничени хора, дегенерати, упадъчни типове, които са против прогреса на цивилизацията, науката и техниката. Те са алчни и се стремят само към власт и богатство, за това сега пречат на прогреса и използването на новите технологии.
Как се създава елита на капиталистическата класа. Каква е неговата природа. Най-голямата лъжа на капиталистическия елит е, че има някакви добри качества. Терминът първоначално натрупване на капитала обхваща всички онези грабежи, измами, далавери, корупция и злоупотреби, с които се създава големия капитал. Това е факт. Началото на всички големи капитали е нечисто.
За натрупване на капитала са нужни качествата алчност, безскрупулност и подлост. Безогледна алчност не подбира средства и не се спира пред нищо. Процесите на първоначално натрупване на капитала у нас са се наблюдавали на Запад преди век два.
Целият капиталистически елит произлиза от алчни, безскрупулни и безмилостни хора. Например лихварския капитал,основа на днешния едър финансов капитал, се е натрупал от безмилостно ограбване на крайно нуждаещи се. Давали им заеми с огромна лихва и отнемали имуществото им. Лихварите изпивали кръвта на народа.
Моралът се формира на базата на осъзнатост. Осъзнаването на моралните принципи и отношения е въпрос на интелект. Само достатъчно висок интелект може да осъзнае нуждата от морала. Защото светът се крепи на морала и неговото спазване. Иначе просто всичко се разрушава и обществото се саморазрушава. Разрушава се и личния свят на човека, отношенията с останалите хора. Само достатъчно високия интелект проумява нуждата от морала и спазването му. Осъзнаването на морала е недостъпно за  недостатъчно интелигентните, които не виждат по-далеч носа си и не разбират разрушителната и саморазрушителната стихия на аморалността. За да се проумее това е нужен интелект.
Нарушаването на морала е все едно да се сече клона на който седиш.

От тук виждаме, че елитът на капиталистическата класа произхода от хора с извънмерна алчност и нулев морал несъвместими с висок интелект. Или иначе казано сега ни управлява утайката на човешкия род.

Сега на Земята властват  капитализма и империализма. Те са противници на прогреса и човешката цивилизация. Те пречат на използването на новите технологии, които могат да подобрят значително живота на хората.

Така руските, американските, китайските и други тайни служби пращат и са пращали агенти назад във времето за да работят срещу нас.
Руските тайни служби ползват портала във време-пространството в Афганистан, като имат споразумение със САЩ и НАТО за съвместното му използване, защото Русия подкрепи и се съгласи с войната и американското, западното присъствие там.

Капиталистите и империалистите се мъчат всячески да попречат на прогреса и научно-техническото развитие.
Сега Земята е в ръцете на империалисти и капиталисти.
Българските НЛО космонавти ще дойдат да ни освободят и спасят от тези капиталисти и империалисти.
http://universalsoldier.blog.bg/drugi/2012/06/23/proizhod-na-kosmicheskite-civilizacii-nlo-kosmicheskite-civi.971479



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: universalsoldier
Категория: Други
Прочетен: 51457
Постинги: 39
Коментари: 0
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031